.

.

New
Jaswill Kerékpár Kormány Szalagok, Országúti Kerékpár Bárban Szalag, Kezelni, Pakolások 2 Tekercs Út Kerékpárok, Kerékpár(Piros)

Jaswill Kerékpár Kormány Szalagok, Országúti Kerékpár Bárban Szalag, Kezelni, Pakolások 2 Tekercs Út Kerékpárok, Kerékpár(Piros)

HUF 871.20

Elérhetőség
Rendelhető

Készült magas minőségű, tartós anyagokbólEVA hab a megfelelő csillapítás.Fade, víz, míg az UV-sugárzás ellen. 3m öntapadó hátlap.Bőséges színválaszték : Fekete, Piros, Fehér, Kék. 【Kényelmes, csúszásgátló Markolat : 】A Kerékpár Kormány Felvételeket puha EVA anyagból, hogy sokk abszorpciós, hogy a lovaglás sokkal kényelmesebb. 【Ultra-könnyű, Tartós : 】A Kerékpár Bárban Szalag csak 3 oz 2 tekercs, hogy nem esett semmilyen súlyt a kerékpár, felső EVA anyag, hogy még tartós, Erős. 【Könnyen Telepíthető : 】A kerékpár kormány markolat szalag Öntapadós hátlap, valamint a fogantyú végén dugók könnyű becsomagolni a kerékpár anélkül, hogy bármilyen extra eszköz. 【Kopásálló : 】Célja alveolate szilikon külső keret kopásálló, s izzadság elnyelő. 【Többfunkciós : 】Ez a Kormány Felvételeket tökéletes országúti Kerékpár Kormány is alkalmas horgászbot, szék karfa, kormánykerék, golfkocsi, stb. 【Kényelmes, csúszásgátló Markolat : 】A Kerékpár Kormány Felvételeket puha EVA anyagból, hogy sokk abszorpciós, hogy a lovaglás sokkal kényelmesebb. 【Ultra-könnyű, Tartós : 】A Kerékpár Bárban Szalag csak 3 oz 2 tekercs, hogy nem esett semmilyen súlyt a kerékpár, felső EVA anyag, hogy még tartós, Erős. 【Könnyen Telepíthető : 】A kerékpár kormány markolat szalag Öntapadós hátlap, valamint a fogantyú végén dugók könnyű becsomagolni a kerékpár anélkül, hogy bármilyen extra eszköz. 【Kopásálló : 】Célja alveolate szilikon külső keret kopásálló, s izzadság elnyelő. 【Többfunkciós : 】Ez a Kormány Felvételeket tökéletes országúti Kerékpár Kormány is alkalmas horgászbot, szék karfa, kormánykerék, golfkocsi, stb.Miért van szükségünk, Kerékpár Kormány Felvételeket?.Mindig fontos, hogy egy fogást a motor kormányán, hogy Sokk elnyelő egy szuper kényelmes utazás, valamint annak biztosítása, jobb kerékpározás élményét.Homelae Bárban Szalag Tulajdonságok : .Homelae bárban szalag anyaga EVA anyagból.Ez biztosítja a megfelelő csillapítás, valamint egy anti-slip grip on izzadt, vagy esős napon.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval