.

.

New
KCO Világítás a Szputnyik Csillár 4-Fény Arany Medál Világítás Század Közepén Modern Mennyezeti Lámpa Lámpatest Konyha, Étkező, Nappali (4-Lámpák)

KCO Világítás a Szputnyik Csillár 4-Fény Arany Medál Világítás Század Közepén Modern Mennyezeti Lámpa Lámpatest Konyha, Étkező, Nappali (4-Lámpák)

HUF 6209.10

Elérhetőség
Rendelhető

◆【Ferde Mennyezet Rendelkezésre álló fényforrás : E26 (Izzó nem tartozék) ◆【Egyedi Geometriai Megjelenés】Ez a megjelenés a szputnyik csillár úgy néz ki, mint egy geometriai vonalak, ami egy szépen kiegyensúlyozott világítás forrás, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, lakossági felhasználás, mint például a konyha sziget, étkező, hálószoba, nappali, foyers, előszoba, bejárat, konyha, bár, valamint minden szobában tetszik.Javasolt helyszín mérete 10-15㎡. ◆【Könnyen Telepíthető】A szputnyik csillár minden lámpa karját előre a vezetékes, mind a pre-menetes, csak csavart a lámpa karját az arany csatlakozó, a fő szál dróton keresztül a hosszabbító rúd, majd rögzítse a csatlakozó doboz. ◆【Után-Értékesítési Garancia】Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.Biztosítunk kiváló minőségű értékesítés utáni szolgáltatás.Ha megjelenik a hibás világítótestet, hiányzó tartozékok eszközök, szívesen kapcsolatba lépni eladó "KCO Világítás".Mi lesz az ön számára kielégítő megoldást 24 órán belül. ◆【Ferde Mennyezet Rendelkezésre álló fényforrás : E26 (Izzó nem tartozék). ◆【Egyedi Geometriai Megjelenés】Ez a megjelenés a szputnyik csillár úgy néz ki, mint egy geometriai vonalak, ami egy szépen kiegyensúlyozott világítás forrás, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, lakossági felhasználás, mint például a konyha sziget, étkező, hálószoba, nappali, foyers, előszoba, bejárat, konyha, bár, valamint minden szobában tetszik.Javasolt helyszín mérete 10-15㎡. ◆【Könnyen Telepíthető】A szputnyik csillár minden lámpa karját előre a vezetékes, mind a pre-menetes, csak csavart a lámpa karját az arany csatlakozó, a fő szál dróton keresztül a hosszabbító rúd, majd rögzítse a csatlakozó doboz. ◆【Után-Értékesítési Garancia】Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.Biztosítunk kiváló minőségű értékesítés utáni szolgáltatás.Ha megjelenik a hibás világítótestet, hiányzó tartozékok eszközök, szívesen kapcsolatba lépni eladó "KCO Világítás".Mi lesz az ön számára kielégítő megoldást 24 órán belül.

A specifikáció

Style:
Modern
Újszülött

Vásárláskor megadott áruval