.

.

New
Wontee Akvárium Hajótörés Kastély Dekoráció, akvárium Díszek Gyanta Anyag Akváriumok Tereprendezés Rák Dísz Halak Rejtekhely (A:

Wontee Akvárium Hajótörés Kastély Dekoráció, akvárium Díszek Gyanta Anyag Akváriumok Tereprendezés Rák Dísz Halak Rejtekhely (A:

HUF 1979.10

Elérhetőség
Rendelhető

❤【BIZTONSÁGI】Kialakított sima nyílások, hogy nem fog fájni a hal, súlyozott bázis tartja a helyén ❤【KÖNNYEN tisztítható】nem okoz semmilyen egészséges problémák a hal.Ez nagyszerű, hogy díszítse az akvárium minden alkalommal a minimális felelősség, karbantartás. ❤【FANTASZTIKUS JÁTSZÓTÉR】Akváriumok bujkál dekoráció, valamint asztali dekoráció a kis lyukak, mint menedéket, vagy rejtekhely a hal, jó rejtekhely a hal úszik a móka. ❤【GYANTA ANYAG】Ez a KÖRNYEZETBARÁT gyanta anyag nem mérgező, nem szennyező akvárium dekoráció biztonságban van a hal, a víz minősége is nem elhalványul, amikor az idő megy sokáig. ❤【REÁLIS FORMA, DESIGN】A reális hajóroncsok and castle díszítések festett részletek színek, létre tudnak hozni egy élethű világ az akvárium, biztosítja a vizuális érdekes az ön számára.Műszaki adatok : Anyaga : Környezetbarát gyanta Méret : (Hxszxm) : A Hajó - 8.46inch / 21x7x19cm B : Kastély - 6.11 hüvelyk / 16x4x13cm Features : A díszek, lapos fenekű, valamint a súlyt elég nehéz, hogy álljon folyamatosan egy helyen az akvárium.Hajótörés díszek vannak a lyukak, hogy a törvény, mint a barlangok, valamint lehetővé teszik számukra, hogy úszni, elrejtése, vagy játszani a tiszta környezet.Nézte a halat az akváriumban medvék nyugtató hatása van egy személyisége.Lásd a betta ragyogóan mögé bújva a zeg-sarkok, s közben széltében-hosszában ez a roncs.Egyszerűen töröld le, majd öblítsd le díszek, meleg vízzel, ha tisztítás ki a tankot.Soha ne használjon szappant, mint a maradék szappan részecskék árthat a hal.A csomag Tartalmazza : 1 x Akvárium Dekorációs Tippek : 1. Műgyanta termékek egy bizonyos illat.Javasoljuk, hogy szellőztesse egy pár napig, mielőtt használja. Csak öblítsük le hideg vízzel, hogy távolítsa el a szennyeződéseket, hogy lehet, hogy idővel felhalmozódnak.Hagyd egy napig, majd tegye vissza a víztartályt. Egy apró tipp, annak érdekében, hogy tartani, ez a legjobb formája, színe, hogy ne tedd ki, hogy egy magas hőmérsékletű környezet soha ne használjon meleg vizet.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval