.

.

New
Amir Haj 8 csomag francia Göndör Haját Befonni 16 Colos Laza Hullám Zsinórozás Haj Előre Feszített Szintetikus Haj Kiterjesztések (b29)

Amir Haj 8 csomag francia Göndör Haját Befonni 16 Colos Laza Hullám Zsinórozás Haj Előre Feszített Szintetikus Haj Kiterjesztések (b29)

HUF 2.33

Elérhetőség
Rendelhető

Amir Haj gyártására specializálódott a Horgolt Raszta HajVannak profi fodrászok, valamint a technikai csapat, aki fordítson figyelmet arra, hogy a termék minőségét.Győződjön meg arról, hogy jobb, ha a termékeket.Francia Göndör Haját Befonni egy klasszikus fonni a haját.A különböző színek jelenleg jobban megfelelnek a személyre szabott igényeit, még több ember. 【Haj Anyaga】:francia Culry zsinórozás haj Készült magas Minőségű, Magas Hőmérsékletű Szintetikus Szálak.Előre Feszített Zsinórozás Haj Állaga Van, Mint A Természetes, Lágy, Mint Az Emberi Haj.Az Egyedi Curl Design A Farok A Legdivatosabb Frizura, Így Több Bájos. 【Haj Előírások】 francia göndör haját befonni Méret : 26 Cm, Súly : 75 G/Csomag, Csomagolás : 5 Csomag.Elég egy Teljes Fej ,Több Mint Egy Tucat Színek A Választás,Zsinórozás Haj Előre Kifeszített Nagy Hullámos, Hosszú, Göndör Haj nőiesebb. 【Egyszerű Telepítés】 Szakmai Göndör Haját Befonni Előre Nyújtva,Mentése Több Időt A Kötés, Valamint A Telepítés.Tökéletesen Testre A Frizura Tetszik : Https : Doboz Zsinór、Szenegáli Csavar, Horgolt Raszta Vagy Egyenes, Hullámos Haj. 【Haj Funkció】 Francia Göndör Haját Befonni Szuper Lágy , Selymes, Zsinórozás Haj Annyira Sokoldalú, Abban Az Értelemben, Hogy A Különböző Stílusok A Paróka, Hullámos Mintás Előre Feszített Zsinórozás Póthajak, Természetes Megjelenésű, Szuper Puha, Mint Az Emberi Haj, Könnyen, Gyorsan Telepíthető. 【Haj Szolgáltatás】Szállítás Fba,Elköteleztük Magunkat Amellett, Hogy A Legjobb Minőségű Termékek, Szolgáltatások, Ha Bármilyen Kérdése Van, Akkor Forduljon Hozzám Bármikor,Mi Fog Válaszolni 24 Órán Belül Segíteni.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval