.

.

New
LODLY Kuka, Konyha Egyszerű Falra Szerelhető Szemetes Akasztás Távolság 2,8 cm Kuka Szemetes, Lehet Hülyeség Tartály (Szín : Bézs)

LODLY Kuka, Konyha Egyszerű Falra Szerelhető Szemetes Akasztás Távolság 2,8 cm Kuka Szemetes, Lehet Hülyeség Tartály (Szín : Bézs)

HUF 4158.00

Elérhetőség
Rendelhető

✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze ● TÖBB, TISZTÁN UTÁN HAJTÁS : Összecsukható szemetet lehet hajtani könnyen megnyomásával,kompakt után hajtogatott, amely teszi a konyha jól néz ki. ● KÉNYELMESEBB, HOGY DOBJA a SZEMETET : egy lógó bár,könnyű felkötni a felakasztott kukába a szekrény ajtókat,ha foglalt a főzés,nem is kell lehajolni, hogy dobja a kukába. ● MEGOLDANI KONYHA PROBLÉMÁK : Kapacitás 4 L,kis kuka csak jobb a napi konyhai szemetes, így nem kell kidobni félig teli szemeteszsákokat, hogy megakadályozza őket abban, hogy már bűzlik!. ● KÉT állam TÖBB HASZNÁL : akkor tedd kuka szekrény konyhaszekrény ajtó, fiók, fürdőszoba, autó, stb.Ezen kívül, ha teljesen nyitva van, az alján egy sík felületre.Akkor helyezze közvetlenül a földre.A legjobb partner a szabadtéri piknik grill. ✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze. ● TÖBB, TISZTÁN UTÁN HAJTÁS : Összecsukható szemetet lehet hajtani könnyen megnyomásával,kompakt után hajtogatott, amely teszi a konyha jól néz ki. ● KÉNYELMESEBB, HOGY DOBJA a SZEMETET : egy lógó bár,könnyű felkötni a felakasztott kukába a szekrény ajtókat,ha foglalt a főzés,nem is kell lehajolni, hogy dobja a kukába. ● MEGOLDANI KONYHA PROBLÉMÁK : Kapacitás 4 L,kis kuka csak jobb a napi konyhai szemetes, így nem kell kidobni félig teli szemeteszsákokat, hogy megakadályozza őket abban, hogy már bűzlik!. ● KÉT állam TÖBB HASZNÁL : akkor tedd kuka szekrény konyhaszekrény ajtó, fiók, fürdőszoba, autó, stb.Ezen kívül, ha teljesen nyitva van, az alján egy sík felületre.Akkor helyezze közvetlenül a földre.A legjobb partner a szabadtéri piknik grill.Szín : fehér, beige Material : PPSize : 25.2cm Apply az asztalra, wc, ágy, ajtó, stb.kényelmes practical Note : Kérjük, hogy enyhe, 1-3cm különbség miatt kézi mérés, valamint egy kis szín variáció különböző megjelenítési beállítást.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval