.

.

New
gue Szabott 100 Csomag Átlátszó Matrica Címke, Szájfény, Rúzs DIY Személyre szabott Rúzs Címkék Kozmetikai Címkék (48x17mm)

gue Szabott 100 Csomag Átlátszó Matrica Címke, Szájfény, Rúzs DIY Személyre szabott Rúzs Címkék Kozmetikai Címkék (48x17mm)

HUF 2.00

Elérhetőség
Rendelhető

Anyag : PET, méret : 30x25mm,48x17mm,50x14mm,50x20mmCsomag tartalma : 100 szabott szájfény cső matricák.Megjegyzés : Az üveg nem tartalmazza.Széles körű felhasználás : alkalmas a legtöbb kozmetikai, használható személyre szabott paszta, mint szájfény, ajakbalzsam, stb. tökéletes randi, munka, felek, a mindennapi élet, stb.Egyéni Szájfény Matricák - Nagy kezdőknek, illetve DIY projektek, tervezés, saját matricák alapján a szöveg.Ha bármilyen problémája van szó, kérem, ne aggódj,akkor forduljon hozzánk az első,ígérjük, igyekszünk minden lehetséges segítséget.Üdvözöljük a bolt!Szín : Átlátszó Címke Anyag : PET Anyag : öntapadós matrica Mennyiség : 100-as Forma : téglalap Címke Méret : 30x25mm,48x17mm,50x14mm,50x20mm Megjegyzés : Csak olyan címkéket, nem buborék csövek Matrica vízálló, de nem is az a célja, hogy elmerült a vízben, kivéve, ha a címkék tekerjük körbe a cső pedig réteg a vége.Általában a termék színe eltérhet különbségek miatt a monitor beállításait.Széles körű felhasználás : alkalmas a legtöbb kozmetikai, használható személyre szabott paszta, mint szájfény, ajakbalzsam, stb. tökéletes randi, munka, felek, a mindennapi élet, stb.Általában a termék színe eltérhet különbségek miatt a monitor beállításait. Kérjük, törölje le a tészta tiszta a beillesztés előtt 2. Győződjön meg arról, hogy nincs olaj, nedvesség, amikor beillesztés, különben a beillesztés hatás befolyásolja. Beillesztése után, kérjük, nyomja meg a kezét, hogy növeli a viszkozitását 4. Ha a címke nem használható fel, kérjük, tegye vissza a csomagolás táskát, majd próbálja meg, hogy zárjuk le.A ragasztó nem használható fel, valamint a super sticky hatása lehet tartani sokáig.Egy Másik Szolgáltatás : Amennyiben bármilyen probléma van szó, kérem, ne aggódj,akkor forduljon hozzánk az első,ígérjük, igyekszünk minden lehetséges segítséget.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval