.

.

New
Eszterga Fordult Eszköz Unalmas, Bár Keményfém Lapka Eszköz Bit Fordult szerszámtartó Különböző Feldolgozó Iparágak

Eszterga Fordult Eszköz Unalmas, Bár Keményfém Lapka Eszköz Bit Fordult szerszámtartó Különböző Feldolgozó Iparágak

HUF 5931.00

Elérhetőség
Rendelhető

Praktikus, változatos feldolgozása környezet, még a nagyon piszkos környezet, például öntöttvas, szintén nagyon jó tulajdonságokSzűk tűrés, majd felemás teljesítményt.Ez kényelmes a felhasználó rögzítése, majd cserélje ki, de csak egy kulcs van szükség, hogy a teljes csere a penge penge pad.Funkciók magas tapadási szilárdság, ütésállóság, gyors vágás, feldolgozás.Az alkatrészek jó merevség, hosszú élettartam alacsonyabb a költsége eszközök. Szűk tűrés, majd felemás teljesítményt. Az alkatrészek jó merevség, hosszú élettartam alacsonyabb a költsége eszközök. Funkciók magas tapadási szilárdság, ütésállóság, gyors vágás, processing4. Ez kényelmes a felhasználó rögzítése, majd cserélje ki, de csak egy kulcs van szükség, hogy a teljes csere a penge penge pad. Praktikus, változatos feldolgozása környezet, még a nagyon piszkos környezet, például öntöttvas, szintén nagyon jó tulajdonságok.Termékleírás : Funkciók : Szűk tűrés, majd felemás teljesítményt.Az alkatrészek jó merevség, hosszú élettartam alacsonyabb a költsége eszközök.Funkciók magas tapadási szilárdság, ütésállóság, gyors vágás, processing It alkalmas arra, hogy a felhasználó rögzítése, majd cserélje ki, de csak egy kulcs van szükség, hogy a teljes csere a penge penge pad.Praktikus, változatos feldolgozása környezet, még a nagyon piszkos környezet, például öntöttvas, szintén nagyon jó tulajdonságok.Termékleírás : Anyaga : rozsdamentes steel Model : MGEHR1616-2 Overall hossza : 100mm / 4in Suitable a : félig végső, befejező Csomag lista : 1 x MGEHR1616-2 Holder10 x insert1 x wrench Note : Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kés éle megjelenése a CNC szerszámtartó szállítjuk véletlenszerűen.

A specifikáció

Features:
Tight tolerance and mismatched performance.:
The parts have good rigidity, long service life and lower the cost of tools.:
Features high grip strength, impact resistance, fast cutting and processing:
It is convenient for the user to clamp and replace, and only a wrench is needed to complete the replacement of the blade and blade pad.:
Practical and diverse processing environment, even in very dirty environment such as cast iron, also has very good characteristics.:
Specification:
Material:
stainless steel
Model:
MGEHR1616-2
Overall length:
100mm / 4in
Suitable for:
semi - finishing, finishing
Package list:
1 x MGEHR1616-2 Holder:
10 x insert:
1 x wrench:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Please note that the knife edge appearance of the CNC tool holder is shipped randomly.:
Újszülött

Vásárláskor megadott áruval