.

.

New
QFFL Huifang esernyőtartó Fém Klasszikus Botot Tartó, Otthoni Iroda, Folyosó, Tároló, kampós Szivárog a Tálca (Szín : Fekete)

QFFL Huifang esernyőtartó Fém Klasszikus Botot Tartó, Otthoni Iroda, Folyosó, Tároló, kampós Szivárog a Tálca (Szín : Fekete)

HUF 0.33

Elérhetőség
Rendelhető

★Fém anyag teszi a esernyőtartó erős, tartós, nem könnyű esikFesték megakadályozhatja, hogy az esernyő keret a rozsdásodás. ★Modern, divatos minták-az egyedi megjelenés szemet gyönyörködtető, majd azonnal szemet gyönyörködtető. ★Lehet használni, mint egy tároló polc tárolni hosszú/rövid esernyő -, fal -, lengyelek, mankó/vesszők pedig trekking lengyelek a folyosón. ★Felszerelt csepegtető tálca megakadályozza a víz folyik ki védi a padlót a nedvességtől. ★Foglal egy kis hely, nagyon alkalmas a sarkok mint például a konyha, folyosó, nappali, irodák. ★Fém anyag teszi a esernyőtartó erős, tartós, nem könnyű esik.Festék megakadályozhatja, hogy az esernyő keret a rozsdásodás. ★Modern, divatos minták-az egyedi megjelenés szemet gyönyörködtető, majd azonnal szemet gyönyörködtető. ★Lehet használni, mint egy tároló polc tárolni hosszú/rövid esernyő -, fal -, lengyelek, mankó/vesszők pedig trekking lengyelek a folyosón. ★Felszerelt csepegtető tálca megakadályozza a víz folyik ki védi a padlót a nedvességtől. ★Foglal egy kis hely, nagyon alkalmas a sarkok mint például a konyha, folyosó, nappali, irodák. -Ez a fém esernyőtartó van egy nagy kapacitású, valamint elegáns stílus, amely segít, hogy tartsa elfoglalt folyosók vagy kereskedelmi lobbik annak érdekében, illetve tovább a föld száraz, tiszta.Anyag : metal Mode : None Style : other Structural technológia : fém processing Metal szerkezet, technológia : welding Color kategória : Fekete, Arany, White Customizable : yes Can én taxival : Nem.Design elem : other Style elhelyezése : a művészi style Installation utasításokat részletek : nincs telepítés instructions Packing : vastag karton, bélelt hab, szögezték a fa keret, ha szükséges, annak biztosítása érdekében, biztonságos transportationnote1. Kézi mérés, mérési hiba, 1-2 cm-es normal2. Az oka, hogy különböző szögekből, vagy lencse, termék képek lehet, hogy egy kis színt.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. Értékelés : Minden őszinte értékelés a motiváció.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval