.

.

New
Játék Tartozék Csere Cserélhető Csúszik Ellenállás Játék Tartozék, tartalék Alkatrész Galvanizálás Játékvezérlő

Játék Tartozék Csere Cserélhető Csúszik Ellenállás Játék Tartozék, tartalék Alkatrész Galvanizálás Játékvezérlő

HUF 0.33

Elérhetőség
Rendelhető

Prémium Anyag : A vezérlő tartozék alkatrészek ugyanabból a fém, mint az eredeti anyag rendkívül tartós, ellenáll a kopásnakKényelmes Használat : Csere tartozék készlet texturált markolat, állítható eszközök.Minden joystick, evező, illetve irányított kulcs kivehető, valamint a testre szabható.Új Megjelenés : rozsdamentes acél alkatrészeket tökéletesen kompatibilis az Xbox Egyik Elit Sorozat 2. Egyszerűen cserélje ki a régi gombok az új megjelenés a legjobb játékélményt, mint neked vagy nekem.Könnyű Pótolni : Játék tartozék csere alkatrészek könnyű cserélni, anélkül, hogy az adatkezelő szét a fejét tapad, mint a mágnes, de nagyon erős.Teljes Készlet : A csere tartozék készlet tartalmaz 6 Mod fém swap hüvelykujj kar, 4 lila tappancsokat (2 közepes, 2 mini), 2 lila D Párna, 1 ezüst feszültség beállító eszköz.Szolgáltatás : 1. Prémium Anyag : A vezérlő tartozék alkatrészek ugyanabból a fém, mint az eredeti anyag rendkívül tartós, ellenáll a kopásnak. Kényelmes Használat : Csere tartozék készlet texturált markolat, állítható eszközök.Minden joystick, evező, illetve irányított kulcs kivehető, valamint a testre szabható. Új Megjelenés : rozsdamentes acél alkatrészeket tökéletesen kompatibilis az Xbox Egyik Elit Sorozat 2. Egyszerűen cserélje ki a régi gombok az új megjelenés a legjobb játékélményt, mint neked vagy nekem. Könnyű Pótolni : Játék tartozék csere alkatrészek könnyű cserélni, anélkül, hogy az adatkezelő szét a fejét tapad, mint a mágnes, de nagyon erős. Teljes Készlet : A csere tartozék készlet tartalmaz 6 Mod fém swap hüvelykujj kar, 4 lila tappancsokat (2 közepes, 2 mini), 2 lila D Párna, 1 ezüst feszültség beállító eszköz.Hogyan kell Használni : Távolítsa el a terméket, illetve az kezdeni, hogy use Specification : Elem Típus : Kontroller Tartozék Kit Material : Rozsdamentes Steel Colour : Purple Applicable : Az Xbox Elite Series 2 Paraméterek : 1. A színe kezelt galvanizáló technológia, valamint a hüvelykujj kar csere készült kiváló minőségű fém a tartósság, valamint korrózióvédelem.

A specifikáció

Item Type:
Controller Accessory Kit
Material:
Stainless Steel
Colour:
Purple
Applicable:
For Xbox One Elite Series 2
Parameters:
1. The colour is treated with electroplating technology and the thumb lever replacement is made of high quality metal for durability and corrosion resistance.:
2. Better touch:
Exactly the same size and material as the official for Elite Series 2 controller accessory, with a textured grip design to prevent slippage, enhance hand sensitivity and improve the gaming experience.
3. A variety of DIY style key sets and more personalised tuning programs make it easy for players to adjust the joystick speed, key positions, etc., adding to the personalised experience of the controller.:
Package List:
6 x Rocker Cover  :
1 x Round Cross Keys :
1 x Cross Key :
4 x Pull Tabs  :
1 x Standard Parts :
Újszülött

Vásárláskor megadott áruval