.

.

New
USB-C Női USB Férfi Gyors Adapter Kompatibilis A Sony G8341 Töltő, sync, OTG Eszközök, Mint a Billentyűzet, Egér, Zip, Gamepad, pd(2pack)

USB-C Női USB Férfi Gyors Adapter Kompatibilis A Sony G8341 Töltő, sync, OTG Eszközök, Mint a Billentyűzet, Egér, Zip, Gamepad, pd(2pack)

HUF 3420.00

Elérhetőség
Rendelhető

?【BIZTONSÁGI】 : Tervezett bevált Kifejezetten kompatibilis a Sony G8341 USB Típus-C/PD/Power Delivery ajánlott a biztonságos működés közben szinte semmit! ?【KÖNNYŰ】 : Alumínium Lehetővé Design Hordozható, Tartós, veled, használni, mint tartalék, mely célja, hogy egy kis design, amely azt mutatja, nem tisztít, hogy bárhová magával viheti szeretnék. ?【KORSZERŰSÍTETT】 : Frissített segítségével a LEGÚJABB digitális optimalizált 5.0 Hiteles Hitelesített chips, Dugja be bármilyen szabványos USB port lehetővé teszi az eszközöket (laptopok, számítógépek, hálózati bankok, töltők) átalakulni egy USB-C kompatibilis platform. ?【LEGGYORSABB SEBESSÉG】 : Egyszerűen csatlakoztassa USB-C perifériák USB (C-TÍPUSÚ kábel, USB, Típus-C flash meghajtó, USB-Típus C-hub), hogy használja a legfrissebb USB-C csatlakozó.Át szabványos USB-Port USB-C Port. ?【EGYEDILEG KÜLÖNBÖZŐ】 : Funkció : Az adapter beépített Alumínium Ötvözet, pedig minimális, tehát ez azt mutatja, nem tisztít, egyszerűen vinni bárhová megy!A hossza (állva) 0.9 cm, a szélessége (állva) 0, 6 cm. ?【BIZTONSÁGI】 : Tervezett bevált Kifejezetten kompatibilis a Sony G8341 USB Típus-C/PD/Power Delivery ajánlott a biztonságos működés közben szinte semmit!. ?【KÖNNYŰ】 : Alumínium Lehetővé Design Hordozható, Tartós, veled, használni, mint tartalék, mely célja, hogy egy kis design, amely azt mutatja, nem tisztít, hogy bárhová magával viheti szeretnék. ?【KORSZERŰSÍTETT】 : Frissített segítségével a LEGÚJABB digitális optimalizált 5.0 Hiteles Hitelesített chips, Dugja be bármilyen szabványos USB port lehetővé teszi az eszközöket (laptopok, számítógépek, hálózati bankok, töltők) átalakulni egy USB-C kompatibilis platform. ?【LEGGYORSABB SEBESSÉG】 : Egyszerűen csatlakoztassa USB-C perifériák USB (C-TÍPUSÚ kábel, USB, Típus-C flash meghajtó, USB-Típus C-hub), hogy használja a legfrissebb USB-C csatlakozó.Át szabványos USB-Port USB-C Port. ?【EGYEDILEG KÜLÖNBÖZŐ】 : Funkció : Az adapter beépített Alumínium Ötvözet, pedig minimális, tehát ez azt mutatja, nem tisztít, egyszerűen vinni bárhová megy!A hossza (állva) 0.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval