.

.

New
Esetében 6 Új Kindle (2022 Kiadás) 11 Generációs,Auto Sleep/Wake Mágneses Vékony, Könnyű Pu Esetében 6 Kindle (11 Generációs)

Esetében 6 Új Kindle (2022 Kiadás) 11 Generációs,Auto Sleep/Wake Mágneses Vékony, Könnyű Pu Esetében 6 Kindle (11 Generációs)

HUF 1959.30

Elérhetőség
Rendelhető

【Kompatibilitási】kizárólag a 6" Új Kindle (11 Generációs - 2022 Kiadás) CSAK.Nem fér Kindle Paperwhite, Kindle Oázis, vagy más, korábbi generációs Kindle készülékek. 【Automatikus Alvó Ébred Funkció】Amely Automatikusan Felébred Vagy Hibernált A Tabletta, Ha Nyitott Vagy Zárja Le A Fedelet.Ideális Az Energiatakarékosság.Biztosítja A Fedél Szorosan Zár-E, Rögzíti A Készülék, Anélkül, Hevederek, Amely A Front. 【 Mágneses Bezárása】Mágneses csattal biztosítja a fedél szorosan zár-e, biztosítja a készülék nélkül pántok, amely az első,amely egy 360 fokos védelem a készülék. 【Minőségű Anyagból】Készült Tartós, Szintetikus Bőr Puha Belső, Hogy Megakadályozza A Karcolások, Napi Kárt.A Készülék Védelme A Sokkok Meg Por.Ez Lesz A Tökéletes Választás A Kindle Ügyet. 【Szakmai Tervezés】Pontos Kivágások, Hogy Könnyű Hozzáférést Biztosít Az Összes Gombok, Csatlakozók, Szenzorok, Hangszóró, Kamera Eltávolítása Nélkül Az Ügyet.Lehetővé Teszi A Könnyű Hozzáférést Biztosít Az Összes Funkciót.Könnyű Telepítés, Eltávolítás. 【Teljes Kör Védelmet】A Kindle Eset történt, Hogy véd AZ Élet, Nem-Várt Pillanat, Karcolásoktól, Ütésektől, Lengéscsillapítók, Piszok, Napi Kopás.Mikroszálas Belső Bélés Megvédi Megakadályozza, Hogy A Készülék A Ujjlenyomatok, Por. 【Könnyű, Védő】Szuper Vékony, Ultra Könnyű, Kiadás,Könnyű Esetben Ad A Készülék Maximális Védelem Hozzáadása Nélkül Extra Nagy Részét.Tedd Bele A Zsákba, Lehet, Hogy Szeretek Olvasni, Bármikor, Bárhol.Funkciók Egyedi tervezésű, 6" Új Kindle (11 Generációs - 2022 Kiadás) CSAK.egyszerű, de elegáns design, gyönyörű varrás, szuper finom tapintású, gyönyörű kivitelezés.Ezzel a kindle nem csak védi a karcolások, hanem egyedi, ez a tökéletes választás, hogy megvédje az e-olvasó.A TERMÉK JELLEMZŐI! Auto sleep/wake. Vízálló, Porálló, illetve karcolásálló. Ultra Slim & Könnyű, Kényelmes Markolat. Teljes szegély kialakítása, Ütésálló, ősz bizonyíték. Tartós, mosható.Tökéletesen illeszkedik a forma.Megjegyzés : Kérjük, vásárolja meg a modell szerint az olvasó, majd válassza ki a megfelelő modell, hogy illeszkedjen a kindle-olvasó megtalálja a modell, a kindle, a borító kindle illeszkedik szinte az összes modell, ha nem találsz egy lehetőség a modell, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk lesz!Elkötelezettek vagyunk, hogy az ön számára a tökéletes.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval