.

.

New
ABOOFAN Szövet Szűrő Ruhával Ruhával Vízálló Aida Szövet Szűrés Réteg a Kézműves Varrás, Kézimunka Ruházati 1.5x3M (Kék)

ABOOFAN Szövet Szűrő Ruhával Ruhával Vízálló Aida Szövet Szűrés Réteg a Kézműves Varrás, Kézimunka Ruházati 1.5x3M (Kék)

HUF 1407.60

Elérhetőség
Rendelhető

Szín - stabil, nem könnyen fakul az idők soránTökéletes anyag piszoár ruhát, kötényt, szigetelő ruházat, stb.A lap is nagyon szeretném, hogy a kész termék lesz tartós, hosszú idő használata.Miközben vízálló, ez is nagyon jó teljesítményt levegő - permeabilitás.Ez a lap vízálló ruha készült prémium TPU.Leírás Ez a lap vízálló ruha készült prémium TPU.Miközben vízálló, ez is nagyon jó teljesítményt levegő - permeabilitás, ami tökéletes anyag piszoár ruhát, kötényt, szigetelő ruházat, stb.A lap is nagyon szeretném, hogy a kész termék lesz tartós, hosszú idő használata.Jellemzők - Szín : Világoskék. - Méret : 300x150x0. - Ez a lap vízálló ruha készült prémium TPU. - Miközben vízálló, ez is nagyon jó teljesítményt levegő - permeabilitás. - Tökéletes anyag piszoár ruhát, kötényt, szigetelő ruházat, stb. - A lap is nagyon szeretném, hogy a kész termék lesz tartós, hosszú idő használata. - Szín - stabil, nem könnyen fakul az idők során.- Méret : 300 X150 CM.Csomag, Beleértve 1 x vízálló ruha.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval