.

.

New
Nuwontun 32PCS Stitch-a Nemek közötti Mutatják Tablewares Party Kellékek,Szem Nemek közötti Mutatják Lemezek Fél Dinnwares Dekoráció.

Nuwontun 32PCS Stitch-a Nemek közötti Mutatják Tablewares Party Kellékek,Szem Nemek közötti Mutatják Lemezek Fél Dinnwares Dekoráció.

HUF 1.33

Elérhetőség
Rendelhető

【Szolgál, 16 a Vendégek】 Stitch-a Nemek közötti Mutatják fél ellátás Tartalmazza : 16pcs 9" Szem tányér, 16pcs 7" Szem Desszert Lap, hogy szolgálhatnak, 16 a vendégek, elég a mennyiség, piszkálni labdát téma szülinapi nagy nap 【Magas Minőségű】Szem lemezek készült élelmiszer-minőségű karton, megvastagodott, erős, tartani, minden fajta étel.Rajzfilm születésnapi party kellékek, hogy a születésnapi ünneplés több érdekes, vonzó. 【Élvezni a Bulit, Majd a Mentés Ideje】Ön képes lesz arra, hogy dobja születésnapi bulit, ami lenyűgözi a vendégeket az egész éjszakát.Amikor vége van a bulinak, akkor több időt tölteni a családdal, vagy barátokkal, kevesebb időt takarítok.Ezért tervezték ezeket a Szem téma szülinapi parti tányér. 【Széles körben Használt】 édes desszert tányér, szalvéta szett alkalmas egy gyerek születésnapi partiján vagy rokon témájú bulit ajánlott szem témájú szülinapi bulik, kerti dekoráció, az élénk színek, hogy a párt egy nagy siker. 【Szolgáltatás】Ha bármilyen problémája van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ügyfélszolgálatunkkal működni fog, amíg el nem teljesülnek.

A specifikáció

Újszülött

Vásárláskor megadott áruval